BKS - Übersetzungsservice
BKS - Übersetzungsservice

МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

Сите преводи од македонски на германски и обратно ќе бидат преведени во најкраток можен рок од квалифициран, судски и нотарски повластен превeдувач - без обзир дали се работи за лични документи, договори или слични текстови. За усмено преведување на конферинции, семинари или состаноци Ве молиме најавете се навреме за да бидеме во можност да ви понудиме најоптимална понуда.

 

Преведувачки и толкукачки работи од областите:

 

  • Право: пресуди, договори, спогодби, закони, правни мислења, експертски мислења
  • Економија: мислења, бизнис извештаи, списанија, брошури и инструкции, менаџмент на ресурси/инвестмент, презентации, пазарни анализи, полиси, услови за осигурување
  • Литература, печат
  • Медицина: медицински мнениа, сертификати, отпусници
  • Саемски брошури
  • Машински инженеринг и техника
  • Реклами: Вебстрани, брошури
  • Туризам: Каталози, вебстрани, брошури

 Kontakt

BKS - Übersetzungsservice
Inh. Nijaz Karahodzic

Schneckenhofstr. 35

60596 Frankfurt am Main

 

Tel. + 49 (0) 1799464856

 

Email: 

kontakt@bks-uebersetzungsservice.biz

 

 

 

 

Druckversion | Sitemap
© BKS - Übersetzungsservice